Skip to content
De regionale muizenbestrijders helpen u snel en graag

Muizen bestrijding

Uw woning of bedrijfspand is na een behandeling of  bestrijding door ons volledig  weer beschermd.

Voor een muizen bestrijding en het voorkomen van muizen kunt u bij muizenbestrijders terecht.  Wij zijn al een flink aantal jaren actief met muizen bestrijding. Voor elke overlast bieden we de juiste oplossing, ook kunt u bij ons terecht voor onder andere het bestrijden van boktor.  Zodra u denkt een muizen probleem te hebben, is het belangrijk direct actie te ondernemen.

Muizen bestrijding in het kort

Eerst bellen met 085-4001020

 • Bestrijder komt langs en doet eerst een inspectie
 • Vervolgens wordt er eerst een eventuele weering toegepast
 • Daarna een bestrijding biologisch of chemisch
 • Uiteraard doen we ook aan nazorg

Weering

Dit is een term die totaal onderbelicht is, en hoe en waarom gaan hier graag uitleggen. Het is bedoeld om het afdichten van kieren, spleten en toegangsmogelijkheden van ongedierte om binnen te geraken. De gedachte is dat als muizen maar ook ratten niet meer binnen komen, bestrijders ook minder gif gebruiken. Wat uiteindelijk ook beter is voor het milieu.

Waarom Muizenbestrijders

Snelle service (meestal word u binnen 24 uur geholpen)

Voor particulieren, zorginstellingen en bedrijven

Juiste prijs, kwaliteit en resultaat verhouding.

Klantvriendelijkheid, doel en servicegericht.

Milieu-bewust zodat de natuurlijke leefomgeving zo min mogelijk schade onder vindt.

Alle muizenbestrijders zijn gecertificeerd, de meeste zijn ook VCA of VCA-VOL gecertificeerd.

Schade door muizen

Schade door muizen loopt al snel in de papieren, zeker als muizen zich te goed doen aan voorraden. Ze eten de voorraden niet alleen op ze vervuilen het ook nog eens, de ontlasting en urine doen ze niet in een potje. Menig product is door toedoen van muizen afgekeurd, in de media zijn voldoende filmpjes te vinden van bakkers en supermarkten waar een invasie is van muizen, ze lopen zelfs over de broden! .

Preventie tegen knaagdieren of ratten

Preventie tegen knaagdieren is een onderdeel van het werk van de jongens van muizenbestrijders het vult hun dagelijkse werk. Ze geven dagelijks advies over preventie van ongedierte, ze weten als geen ander wat er speelt. Elke medewerker van muizenbestrijders heeft materialen in de werkbus om kieren, gaten en spleten af te dichten. Dit doen de vakmensen van muizenbestrijders als preventie. Zo komen de knaagdieren niet meer uw woning of bedrijfspand binnen. Bij bedrijfspanden is het al helemaal belangrijk dat dit wordt gedaan. We willen absoluut niet dat muizen of ratten de handels voorraad opeten.

Wie is uw  regionale muizenbestrijder?

yeet

Bellen met  uw regionale muizenbestrijder?

U heeft last van muizen

U belt de muizenbestrijder en maakt een afspraak

Muizenbestrijder komt naar u toe

Muizenbestrijder bestrijdt uw muizenongedierte

Advies voor de toekomst van de muizenbestrijder

Knaagdier bestrijding

Muizen zijn net als de bruine rat en de zwarte rat knaagdieren, en veroorzaken veel schade. In de praktijk zien we dat veel mensen in eerste instantie een muizen of ratten plaag zelf willen verhelpen. Ondanks alle goede bedoelingen lukt dit vaak niet zo goed, er zijn verschillende webshops en DHZ die hier goed aan verdienen. Een muizenplaag is niet van de ene op de andere dag verholpen, een medewerker van muizenbestrijders.nl kijkt met de ogen van een muis of rat naar uw woning of bedrijfspand. Wilt u ook graag dat een van onze medewerkers met een arendsoog naar uw woning komt kijken, bel dan gerust naar: 085-4001020

Voorbereiding voor de muizen bestrijding

Alle middelen die wij gebruiken voor een muizen of ratten bestrijding zijn toegelaten door het CTB (College voor Toelating Bestrijding middelen).  Het liefst bestrijden de vakmensen van muizenbestrijders gif vrij, lukt het niet met mechanische bestrijding zoals inloop & klapvallen dan worden er zogenoemde rodenticiden ingezet. Welke dit zijn kunt u nazoeken bij het CTGB in wageningen.

Wat kunt u zelf doen:

 • Opruimen/stofzuigen en dergelijke.
 • Afdekken van voedermiddelen van uw huisdieren.
 • Laat alstublieft geen oud brood voor mussen slingeren muizen vinden dit enig!
 • Dicht spleten, kieren en dergelijke af.
 • Gaat u ook in gesprek met uw buren, waarschijnlijk hebben die ook last van muizen.

Kosten

Als u last heeft van muizen dan helpen we u graag. Bij een inspectie bezoek voor muizen worden er geen kosten in rekening gebracht. Na de inspectie maken wij vrijblijvend voor u een offerte. Wilt u meer informatie? Dit kan telefonisch of door het contactformulier in te vullen.

De kosten van een bestrijding is afhankelijk van de overlast en waar de overlast zich bevindt. Ook de ernst van de situatie en het soort bestrijding bepaald de uiteindelijke prijs

Werkzaam In Heel Nederland

Wij zijn werkzaam in heel Nederland

Heeft u last van ander ongedierte?

Kijk ook eens op onze ongedierte overzicht pagina

Neem contact met ons op

Wij zijn 7 dagen per week tussen 7:00 en 23:00 uur telefonisch bereikbaar.

U kunt ook het contactformulier invullen. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op.


  Back To Top