Skip to content
De regionale muizenbestrijders helpen u snel en graag

Muizen in de tuin

Muizen in tuinen komt gigantisch veel voor, de verwachting is dat iedere tuin ooit wel eens bezoek heeft gehad van muizen of ratten. Als men een wildcamera plaats in zijn of haar tuin, dan is er een grote kans dat er muizen of ratten worden gespot! In de herfst of winter wordt er menig gazon geterroriseerd door muizen. Je ziet dan overal gaten en holen. Via de tuin gaan muizen op zoek naar een opening in uw woning. Muizen (maar ratten ook trouwens) snuffelen net zo lang tot ze een kier vinden muizen hebben hier een talent voor! Heeft u muizen in uw tuin gezien, we kunnen dit voor u oplossen.

Muizen In Huis

Muizen in de tuin; risico’s en gezondheid

Gezondheid is een belangrijk goed, het is algemeen bekend dat muizen en/of ratten in de tuin hierin niet aan bijdragen. De urine die ze gewoon laten lopen, daar kun je flink ziek van worden. Een inspectie van muizen of ratten in een afgesloten ruimte zoals bv onder de vloer, wordt niet gedaan zonder adembescherming. Muizen en ratten brachten vroeger al ziektes over, daarin is helaas niets aan veranderd. Gelukkig hebben we vandaag de dag wel meer kennis en betere producten.

Muizen brengen ziektes en ziektekiemen over Salmonella en het Hantavirus zijn daar voorbeelden van, dit is niet te onderschatten. Krijgt u koorts of er zijn andere verschijnselen waarover u zich zorgen maakt? Bel uw arts.

Waarom Muizenbestrijders

Snelle service (meestal word u binnen 24 uur geholpen)

Voor particulieren, zorginstellingen en bedrijven

Juiste prijs, kwaliteit en resultaat verhouding.

Klantvriendelijkheid, doel en servicegericht.

Milieu-bewust zodat de natuurlijke leefomgeving zo min mogelijk schade onder vindt.

Alle muizenbestrijders zijn gecertificeerd, de meeste zijn ook VCA of VCA-VOL gecertificeerd.

Wespennest Verwijderen Bel Melding Ongedierte

Overlast door muizen

Ervaart u overlast van muizen, u bent niet de eerste en ook niet de laatste. U hoeft zich hiervoor niet te schamen, het kan iedereen overkomen. De muizenbestrijders hebben ook trainingen gevolgd om mensen gerust te stellen. Het gebeurt geregeld dat mensen compleet in paniek en overstuur raken bij het zien van muizen. We zien het niet alleen in films, het passeert in het dagelijkse leven ook.

Neem vandaag nog contact met ons voor een muizenbestrijding

Wie is uw  regionale muizenbestrijder?

yeet

Bellen met  uw regionale muizenbestrijder?

U heeft last van muizen

U belt de muizenbestrijder en maakt een afspraak

Muizenbestrijder komt naar u toe

Muizenbestrijder bestrijdt uw muizenongedierte

Advies voor de toekomst van de muizenbestrijder

Bestrijden & verwijderen van muizen in de tuin

Een muizen uit de tuin verwijderen:

  • Muizennesten in een tuin kunnen op diverse plaatsen bevinden, is het nest tastbaar dan verwijdert de muizenbestrijder deze, het wordt op milieu verantwoorde wijze afgevoerd.
  • Mechanisch verwijderen van muizen en ratten uit tuinen, indien noodzakelijk met krachtige middelen.

Bestrijders van muizenbestrijders.nl werken volgens de geldende Nederlandse en Europese regelgeving en is zowel EVM als VCA-VOL gecertificeerd. De aangesloten bestrijders werken altijd met respect voor natuur en omgeving. De vakkennis en de klantvriendelijkheid word door bestaande klanten geroemd.

Muizen & Ratten

 

De volgende soorten die mensen de stuipen op het lijf jagen;

  • Huismuis
  • Veldmuis
  • Bosmuis
  • Spitsmuis
  • Bruine rat
  • Zwarte rat

Kosten van een muizenbestrijding

Mensen denken vaak dat het bestrijden van muizen veel kosten met zich mee brengt. Dit valt mee en door de bestrijder wordt het op een veilige manier opgelost. Let ook eens op de kosten, omstandigheden en moeite die het kost om zelf een muizenprobleem op te lossen. Onderschat nooit een bestrijding van een muizennest. Neem contact met ons op dan bestrijden de regionale muizenbestrijders spoedig het probleem.

Heeft u last van ander ongedierte?

Kijk ook eens op onze ongedierte overzicht pagina

Neem contact met ons op

Wij zijn 7 dagen per week tussen 7:00 en 23:00 uur telefonisch bereikbaar.

U kunt ook het contactformulier invullen. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op.


    Back To Top